0040.760.855.529

Stiluri de mobila

                                                                                            Povestea Mobilei


Una dintre decoratiunile clasice, care nu vor disparea niciodata complet din peisajul designului interioar este si stilul frantuzesc. Caracterizat in special prin armonia si eleganta consacrata, decorul frantuzesc s-a impus de-a lungul timpului in topul preferintelor pasionatilor de design interior, tocmai datorita capacitatii de a crea un decor elegant, romantic, relaxant si degajat.

Un decor frantuzesc contine o paleta de culori romantica, sunt utilizate nuante neutre pe care le poti combina cu elemente pastelate, precum galben, verde, roz sau albastru. Utilizarea acestor nuante vor da un aer special locuintei, in care elemente romantice se vor combina cu cele traditionale.


Intr-un design frantuzesc autentic nu vor lipsi nici textilele cu modele si motive floarale, panglici diafane si snururi traditionale.


Mobila intr-un decor frantuzesc are un aspect simplu, insa contine diferite picturi cu motive specifice. Atat mobilierul de bucatarie, living sau dormitor, va avea o constructie din lemn masiv, care de multe ori poate avea un aspect vechi, unic si original.Mobilierul intr-un decor frantuzesc este unul masiv, dar elegant, cu margini rotunjite, care poarta de multe ori amprenta influentelor regale.


Iata mai jos cateva exemple de mobila in stil frantuzesc.


 
Mobila in stil japonez

   Avand o istorie captivanta, variata si unica, interesul pentru cultura japoneza a crescut in mod considerabil in ultima perioada. Interesul pentru cultura si modul de viata japonez se reflecta si in designul interior, care reuseste sa atraga un numar cat mai mare de adepti.


Motivul pentru care un numar tot mai mare de specialisti, in designul interior isi declara afinitatea catre un astfel de design este capacitatea imensa a decorului japonez de a se integra in stilurile contemporane si moderne, dar si capacitatea imensa de a crea un ambient natural, linistitor si echilibrat. In general culorile utilizate intr-un decor japonez sunt cele calde, alb, bej, gri, maro, care au ca rol reflectarea unei stari interioare linistite si echilibrate.


Mobilierul japonez este unul elegant si simplu, care creeaza de cele mai multe ori un spatiu unic, particular. Indiferent de incaperea despre care vorbim, bucatarie, dormitor sau living, un mobilier in stil japonez are cateva caracteristici specifice: este un mobilier scund, fara ornamente, in linii simple si netede. Tocmai datorita mobilierului redus ca marime, locuintele decorate in stil japonez sunt foarte spatioase, luminoase si incarcate de energii pozitive. Iata mai jos cateva exemple de mobilier in stil japonez.                         case din lemn iarna

 


Testimoniale:
Casele cu tavan inalt sunt scumpe, dar care sunt secretele cand vrei sa decorezi aceste incaperi mari si scumpe? Sa raspundem la aceste intrebari, ne-am decis sa facem o compilatie cu cele mai bune exemple pe care le-am gasit pe internet si sa oferim cateva sfaturi.
EdenHost
mai multe...
Abonare Newsletter:
Introduceti adresa dumneavoastra de email pentru a va tine la curent cu ofertele noastre!